Mijn naam is Roy Horst en ben woonachtig in Epe. Na mijn LTS opleiding, heb ik 7 jaar gediend als militair bij defensie. Binnen defensie heb ik verschillende diploma’s en certificaten behaald waarvan één mijn timmeropleiding is.

Na mijn tijd bij defensie ben ik bij een kleine aannemer gaan werken waar ik al snel de fijne kneepjes van het vak leerde kennen. Bij deze aannemer werkte ik veel aan intern aftimmerwerk, deed verbouwingen en plaatste ik aanbouwen voor klanten.
Na een aantal jaren in de bestaande bouw ben ik gaan werken in de nieuwbouw, om zo ook daar mijn ervaring op te doen als timmerman.

Tijdens de recessie verloor ik helaas, als vele anderen, mijn baan in de bouw. Omdat bij de pakken neerzitten niet mijn ding is, kon ik niet al te lang daarna werk krijgen bij een sloopbedrijf in de regio.

Vanwege mijn achtergrond en ervaring als timmerman in de bouw kreeg ik al snel kleine klussen voor mijzelf en al snel kwam ik erachter dat slopen specialistisch werk is. Zeker als het gaat om dragende en constructieve wanden of elementen. Door mijn inzet en capaciteiten kreeg ik grote renovatiesloop projecten waar ik leidinggevende was over zo’n 20 medewerkers. Naast leidinggeven hield ik de sloopplanning passend aan de planningen van de diverse andere partijen die op grote projecten gelijktijdig aan het werk zijn.

Nu de economie weer goed gaat en er weer volop werk is in de bouw, heb ik besloten om als zelfstandig timmerman te starten. Dit geeft mij de kans om weer te gaan doen waar mijn hart ligt. Daarnaast bied ik mijn coördinerende en aansturende vaardigheden aan als het gaat om dienstverlening in de bouw of sloop.

Ik ben een harde werker met een no-nonsense aanpak die op verschillende niveaus goed kan communiceren.